HuDeEn
Ön a 4331120 látogatónk

Hírek

2014. január 10.
Mozgóbójás beléptető a főtéren
2014. január 2. napjától a Szent István tér és a Justh Gyula utca sarkánál, illetve a Szent István térnek a Szabadság tér felőli végénél mozgóbójás, elektronikus beléptető rendszert helyeztek üzembe.

Békéscsaba közgyűlésének a Szent István téri behajtási övezet forgalmi rendjéről szóló 34/2012. (XI. 28.) önkormányzati rendelete szabályozza a főtérre történő behajtás rendjét.
Érdemes fokozott figyelmet fordítani a főtéren történő áthaladásra, mert 2014. január 2. napjától a Szent István tér és a Justh Gyula utca sarkánál, illetve a Szent István térnek a Szabadság tér felőli végénél mozgóbójás, elektronikus beléptető rendszert helyeztek üzembe. A beléptető rendszer rendszámfelismerő funkciója biztosítja a Szent István térre történő behajtást azon gépjárműveknél, amelyek rendelkeznek érvényes behajtási engedéllyel.
Az engedéllyel nem rendelkező gépjárművek csak az ügyfélszolgálat engedélyével léphetnek be a Szent István téri behajtási övezetbe. A belépni szándékozó gépjármű vezetője a belépési pontoknál elhelyezett oszlopokon lévő távbeszélőn keresztül kérhet ideiglenes behajtási engedélyt. Az ügyfélszolgálat munkatársa csak az önkormányzati rendeletben megjelölt, szükséges és elkerülhetetlen esetekben – a behajtás okának, a gépjármű üzembentartójának, rendszámának, valamint a behajtás időpontjának egyidejű regisztrálása mellett – engedheti be a gépjárművet a behajtási övezetbe. A Fiume Hotelhez érkező vendégek a szálloda recepciójától kérhetnek ideiglenes behajtási engedélyt. (www.csabaimerleg.hu)

<
+
>
A nagyobb méretben való megtekintéshez, kérjük kattintson a képre!
Add a Facebook-hoz

Békéscsaba

Békéscsabai Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., 5600 Békéscsaba, Irányi u. 4-6.

 

 

Időjárás
Hőtérkép
Felhőkép
Forrás: www.idokep.hu

Nagyítás A A A Oldal ajánlásaNyomtatás