HuDeEn
Ön a 4331120 látogatónk

Hírek

2015. január 08.
Tervezze meg a Békéscsabai Turisztikai Főpályaudvar logóját!
A Zerge Ifjúsági Túrasport Közhasznú Egyesület ötletpályázatot ír ki a Békéscsabai Turisztikai Főpályaudvar című projekt logójának és egyes arculati elemei tervének elkészítésére.

A logónak és az arculati elemeknek ki kell fejezniük a BTF szellemiségét és értékekeit, könnyen azonosíthatóvá kell tenniük a létrejövő beruházást. Az ötletpályázat médiatámogatója a Békés Megyei Hírlap, a beérkezett alkotásokról a Lukácsi László (Békéscsaba város főépítésze), Nánási János (a Békés Megyei Hírlap főszerkesztő-kiadóvezetője), Imre György (lapunk fotóriportere) és Sós Imre (a Zerge egyesület elnöke) alkotta zsűri határoz.

Sós Imre lapunknak elmondta, a logó ötletpályázatban grafikai elképzeléseket várnak, nem kidolgozott terveket, tehát az arculati elemek tervének elkészítése pályázatban az arculati elemekre vonatkozó előzetes grafikai elképzelések vázlatával jelentkezhetnek az érdeklődők. Az első, második, harmadik díjat, illetve közönségdíjat egyaránt kiosztanak.

A beérkezett pályamunkák a projekt honlapjára is felkerülnek, ahol szavazni lehet majd azokra.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A kiválasztott logóötletterv grafikai megoldásának további tervezése, kivitelezése a Zerge Ifjúsági Túrasport Közhasznú Egyesület feladata, ami az egyesület kizárólagos használatába kerül. A logóötlettervek beadási határideje: 2015. február 28., szombat.
A grafikai terveket kérjük 2 példányban, A/3-as méretben, fehér papíron benyújtani, amelyekből egy példányon név, cím, telefonszám, e-mail cím feltüntetését kérjük. A másodpéldányra semmit nem szabad ráírni.

A pályázati anyagok név nélküli változatait értékeli a zsűri. Azok leadhatók a Tourinform békéscsabai irodájában (5600 Békéscsaba, Széchenyi út 4. (a Csabagyöngye Kulturális Központ földszintjén), nyitva tartása: h-p, 8-16 óra, vagy beküldhetők postán az 5700 Gyula, Árpád u. 22. címre. A borítékon kérik tüntessék fel: „Békéscsabai Turisztikai Főpályaudvar logóötlet-pályázat”.

A Békéscsabai Turisztikai Főpályaudvar látványterve
A Békéscsabai Turisztikai Főpályaudvar látványterve

A tervezési időszakban a pályázóknak módjukban áll telefonon, illetve személyesen egyeztetni az egyesület képviselőjével (Sós Imre, zergeitke@freemail.hu, +36 30 205 9470). További részletek: www.csabaturizmus.hu.

A főpályaudvar fő részét egy kismozdony és két, egykori kisvasúti szerelvény alkotja majd. Az érdeklődők felszállhatnak a korhű kocsikba, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik majd a Csabagyöngye Kulturális Központra és az Élővíz-csatornára. Emellett internetezésre is lehetőség nyílik és egy wurlitzer is szolgálja a kikapcsolódást. A látogatók vízi biciklit, bringóhintót és kerékpárokat is bérelhetnek.

<
+
>
A nagyobb méretben való megtekintéshez, kérjük kattintson a képre!
Add a Facebook-hoz

Békéscsaba

Békéscsabai Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., 5600 Békéscsaba, Irányi u. 4-6.

 

 

Időjárás
Hőtérkép
Felhőkép
Forrás: www.idokep.hu

Nagyítás A A A Oldal ajánlásaNyomtatás