HuDeEn
Ön a 4335687 látogatónk

Fakultatív programok

Pósteleki Parkerdő

A parkerdő, a múltat idéző, páratlan szépségű és teljes nyugalmat árasztó környezeti adottságaival várja kedves látogatóit.
Békéscsabától nem messze elhelyezkedő  szabadidőközpont a túrázáson túl kempingezési és sportolási lehetőségeket is kínál az oda érkező látogatók számára.
A Pósteleki Szabadidő Parkban létesített mini állatsimogató a gyerekek szórakoztatását szolgálja.
Vállalják családi napok, gyermeknapok, sportnapok, céges összejövetelek lebonyolítását is. 
 
Kemping
Telepített sátraink 50 fő befogadására alkalmasak, amelyben ágyneműs fekvőhely várja a csoportos vendégeinket.

Mókus Csárda
 A Csárda a Pósteleki Szabadidőpark része, mely a parkerdőben található hajdani Wenckheim kastélyrom közvetlen szomszédságában helyezkedik el.A konyha hagyományos házias ízekkel, a viharsarki tájegységre jellemző, tájjellegű ételekkel várja vendégeit.

Autós mozi
A Pósteleki Szabadidő Parkban található Autós mozi, mintegy 10.000 m2-en, az ország második legnagyobb vetítőfelületével, ideális nyugodt környezetben várja a mozi szerelmeseit.

Sportpálya
A területen egy 2.500 m2 füves focipálya és egy homokos pálya került kialakításra. A kitűnő minőségű füves pálya lehetőséget ad, akár két kis méretű, 40 x 20- as (3x2- es kapuval), vagy egy nagyobb, 50 x 30 - as (5 x 2 – es kapuval) méretű pálya kialakítására is. A homokos pályánk alkalmat teremt akár kézilabda, akár röplabda, akár foci mérkőzések megrendezésére is, hiszen méretéből adódóan, mindhárom pálya kialakítható.

<
+ + +
>
A nagyobb méretben való megtekintéshez, kérjük kattintson a képre!

Békéscsaba

Békéscsabai Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., 5600 Békéscsaba, Irányi u. 4-6.

 

 

Időjárás
Hőtérkép
Felhőkép
Forrás: www.idokep.hu

Nagyítás A A A Oldal ajánlásaNyomtatás