HuDeEn
Ön a 4335688 látogatónk

Vendégkönyv

A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Bejegyzések, hozzászólások:

2013. július 03. 01:41
Hozzászóló: weres pál
Hogy, lehet valaki reklámozva a város honlapján minta nyári tábor, amikor nincs engedélye az üzemelésre! Nézi ezt valaki mielott felkerülnének?
2013. május 05. 19:55
Hozzászóló: Hanó Gábor
Kerékpáros szempontból elég jól fejlodött a város. Több helyen sáv és kerékpár út is kialakításra került. Vannak ugyan még rossz burkolatú szakaszok de létesültek újak is szép számmal. Bicikli tároló kérdésében viszont volna még mit fejleszteni, kihelyezni, létesíteni. Sajnos sok helyen még mindig nincs, illetve nem megfelelo. Csak elso kerék lakatolható (ha tárcsafékünk van az sem), váz nem lakatolható.
2012. július 24. 10:37
Hozzászóló: Hanó Gábor
Békéscsaba szép alföldi város, várja a kirándulókat...Csak nehogy biciklire üljenek, mert akkor jön a feketeleves. Se normális bicikli út se bicikli sáv, gondolkodás nélkül kihelyezett táblák és összefüggéstelen rövid bicikliútnak csúfolt életveszélyes szakaszok. Normális fordított U alakú biciklitároló nincs. Hadd görbüljön a kerék, meg dolgozhassanak könnyen a tolvajok! Közintézménybe meg se próbáljunk biciklivel eljutni mert régi tároló sincs nem hogy új. Adót azt persze mindenki fizet de áruházakhoz pl Praktiker már nem lehet biciklivel eljutni. Kicsit át kellene nézni a biciklis infrát. Táblát leszedni, sávot festeni, normális tárolókat kirakni, arról már nem is álmodok, hogy valaha épül normális biciklis út. Remélem legalább a jövoben épülo, átrendezésre kerülo (Andrássy út, Szent István tér) részeknél elore gondolkodnak bringások tekintetében. Okulásképpen néhány példa képekkel illusztrálva a katasztrofális helyzetrol. http://tinyurl.hu/733W/
2011. október 17. 09:25
Hozzászóló: Tourinform-Békéscsaba
Szeretettel köszöntjük a kedves látogatókat! Szívesen vesszük a hozzászólásaikat a várossal kapcsolatban!
2011. január 13. 20:04
Hozzászóló: Kincses Norbert
Kedves Menyhárt Ildikó! A régi honlapon volt lehetősége a helyieknek egymással kommunikálni /fórum/. Nekem ez hiányzik! Most úgy gondolom ezzel befogták a szám! De a választ köszönöm!
2011. január 13. 15:54
Hozzászóló: Menyhárt Ildikó
Tisztelt Kincses Úr! Hozzászólási lehetoség a hírek cikkeihez van. Városfejlesztéssel, és minden más egyébbel kapcsolatos észrevételét a Városháza/Polgármesteri Hivatal/zöldvonal menüpontjában írhatja le, amelyre a válaszokat közvetlenül az ügyben illetékes osztály adja meg.
2011. január 10. 20:19
Hozzászóló: Kincses Norbert
Kedves Békéscsabaiak! Nagyon szép városunknak nagyon szép a honlapja is! Kár,hogy a fórumot kifelejtették belőle!!! Vagy csak én nem találom? De ha nincs fórum és a regisztráció után sem érek el újabb opciókat, akkor minek is kell regisztrálni? Szívesen vitatnám meg a helyiekkel a városfejlesztési ötleteimet! Várom a választ! Köszi

Békéscsaba

Békéscsabai Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., 5600 Békéscsaba, Irányi u. 4-6.

 

 

Időjárás
Hőtérkép
Felhőkép
Forrás: www.idokep.hu

Nagyítás A A A Oldal ajánlásaNyomtatás